Roll-up banner | C-Prints!

Roll-up banner

Een roll-up banner is het perfecte presentatiemateriaal voor gebruik binnenhuis. Een opvallende verschijning, helemaal in je eigen stijl met alle nodige informatie.

In aluminium case met draagzak
3 - 5 werkdagen
A4 (210 x 297 mm)
Aantal Druk Materiaal Prijs
1 ex. full color - recto Synaps scheurvast 170 gr/m² € 51,01
A3 (297 x 420 mm)
Aantal Druk Materiaal Prijs
1 ex. full color - recto Synaps scheurvast 170 gr/m² € 65,65
Roll-up small (85 x 200 cm)
Aantal Druk Materiaal Prijs
1 ex. full color - recto PVC 510 gr/m² € 67,28
Roll-up medium (100 x 200 cm)
Aantal Druk Materiaal Prijs
1 ex. full color - recto PVC 510 gr/m² € 86,71
Roll-up large (120 x 200 cm)
Aantal Druk Materiaal Prijs
1 ex. full color - recto PVC 510 gr/m² € 139,32

Presenteer jezelf op een flexibele manier

Een roll-up banner is het perfecte presentatiemateriaal voor gebruik binnenhuis. Een opvallende verschijning, helemaal in je eigen stijl met alle nodige informatie. Als aandachtstrekker of informatieverstrekker, op een beurs, tijdens een lezing of gewoon in je eigen kantoor als branding. De roll-up banners zijn er in verschillende breedtes, tot wel 3 meter. Ze kunnen perfect gecombineerd worden door het ontwerp door te trekken over de verschillende banners.

Supersnel in- en uitgerold

De roll-up banner zit veilig opgerold in een lichtmetalen cassette. Het uitrollen gebeurt in één beweging, het opnieuw oprollen gaat even snel. Je kan de banners gebruiken voor sporadisch of langdurig gebruik. Heb je het slechts beperkt nodig, kies dan voor de goedkopere budgetversie. Wens je een steviger model, dan zijn de premium-modellen de ideale keuze.

Accessoires

In minder goed verlichte ruimten om wanneer je extra in de kijker wil lopen, is de optionele verlichting een prima hulpmiddel. Alle banners wworden geleverd met een handige draagtas zodat ze makkelijk vervoerd kunnen worden.

OG Image: 

veilig online betalen