Visitekaartjes | C-Prints!

Visitekaartjes

Kwaliteitsvisitekaartjes met of zonder ontwerp, gedrukt op dik papier van 400 gr/m² en voorzien van mat of glanzend laminaat voor extra duurzaamheid.

Laminaat
3 - 5 werkdagen
Standaard (85 x 55 mm)
Aantal Druk Materiaal Prijs
500 ex. full color - recto verso Maco glanzend 400gr/m² € 48,27
1.000 ex. full color - recto verso Maco glanzend 400gr/m² € 54,12
5.000 ex. full color - recto verso Maco glanzend 400gr/m² € 142,76
2.000 ex. full color - recto verso Maco glanzend 400gr/m² € 72,96

Naamkaartje voor een blijvende eerste indruk

Een naamkaartje is het ideale netwerkinstrument. Bij elke nieuwe ontmoeting zorgt het voor een blijvende indruk, en die kan best perfect zijn. Geen zelf afgedrukt, schuin gesneden papiertje, maar een stevige reminder van een toffe rendez-vous. Voor de prijs moet je het alvast niet laten! 

Doe meer met je visitekaartje

Naast je naam, functie en adresgegevens kan je ook een teaser van je professionele verhaal opnemen op je kaartje. Een korte slogan, illustratie, een tekstje, ... Of neem een QR-code op met je adresgegevens. Zo kan de ontvanger met één scan al je gegevens opslaan in zijn of haar smartphone. Wil je extra ruimte? Kies dan voor een dubbel kaartje dat éxtra opvalt tussen een stapel van andere kaartjes.

Handig, stevig, duurzaam

Een kaartje wordt gedrukt op dik papier, 300 tot 400 gram, en kan gelamineerd worden. Zo voorkom je een overdruk van kleuren wanneer de kaartjes samen in een doosje of portefeuille zitten zo blijft het langer ongeschonden. Kies je voor mat laminaat? Goed idee, want dan is het niet alleen zeer stevig, maar kan het nog steeds beschreven worden met een gewone balpen. Handig voor je nieuwe contact om extra informatie te noteren, of voor jezelf om een extra boodschap mee te geven die je niet zomaar aan iedereen wil meegeven.

OG Image: 

veilig online betalen