Folderbedeling huis-aan-huis | C-Prints!

Folderbedeling huis-aan-huis

Wanneer je een grote doelgroep wenst te bereiken, is een bedeling van je folder, flyer of magazine via de postbode een goede optie. Deze vorm van in-home marketing zorgt voor een optimale zichtbaarheid en een verzekerd resultaat.

90% van de mensen maakt dagelijks de brievenbus leeg. Een folder of flyer tussen de persoonlijke briefwisseling wordt gezien, gelezen en bewaard!

Van ontwerp tot aanlevering: wij zorgen ervoor!

Bij de afhandeling van deze distripost zendingen zijn er wel enkele aandachtspunten. Zo dient het drukwerk gebundeld per 100 aangeleverd te worden in postcontainers, gesorteerd per postkantoor, en op het juiste moment. Deze service bieden wij aan, zodat u - na het goedkeuren van het ontwerp - zelf geen opvolging meer hoeft te doen. Wij zorgen voor de correcte boeking en de rechtstreekse postklare aanlevering bij bpost. 

Partner van bpost

Voor de huis-aan-huis verspreiding werken wij samen met bpost. De postbode neemt jouw drukwerk mee tijdens zijn dagelijkse ronde en verspreidt het samen met de reguliere briefwisseling. Op die manier komt je publiciteit niet terecht in een pakket met andere reclame maar wel afzonderlijk tussen de brieven.

Naast ongeadresseerde verspreiding van flyers, folders en brochures, is het ook mogelijk om drukwerken geadresseerd en gepersonaliseerd te versturen via een direct mail.

Prijsberekening

Heb je bijkomende vragen of wensen? Vul ze dan hier in.

Uw gegevens

veilig online betalen