Werkwijze | C-Prints!

Werkwijze

Onze werkwijze

Bij C-Prints! ben je zeker van kwaliteitsdrukwerk aan een scherpe prijs. We hebben een zeer uitgebreid aanbod van te bedrukken materialen en formaten, zowel voor zakelijk als promotioneel drukwerk in kleine of grote oplagen. Al onze drukwerken worden in state-of-the-art drukkerijen geproduceerd.

Je kan steeds terecht in onze printshop voor advies, het bespreken van het ontwerp, een bestelling te plaatsen of om drukwerk af te halen. 

Makkelijk online én offline bestellen

De meest courante drukwerken zoals visitekaartjes, briefhoofden, folders, affiches, presentatiemappen en spandoeken kan je makkelijk online bestellen. Je kiest zelf of je het ontwerp door ons laat uitvoeren of de bestanden drukklaar aan ons aanlevert. Je ziet meteen de totale kostprijs, verzending is gratis vanaf € 50,00.  Na het plaatsen van de bestelling kan je veilig online betalen met Bancontact, Payconiq, Visa, MasterCard, iDeal of ApplePay. Of je kiest voor betaling bij afhaling, dezelfde betaalmogelijkheden zijn beschikbaar in onze printshop. Natuurlijk kan je ook telefonisch of in onze printshop ons terecht voor advies op maat!

Heb je graag een andere papiersoort, samenstelling of oplage? Of wens je een volledig drukwerk en/of ontwerp op maat? Contacteer ons dan vrijblijvend!

Extra service

In tegenstelling tot andere online drukkerijen, waar u zelf een kant-en-klaar ontwerp volgens specificaties dient aan te leveren, bieden wij een totaalservice van ontwerp en drukwerk. Onze designers worden tevens ondersteund door marketing- en communicatie-experten zodat het resultaat naar een hoger niveau getild wordt. 

  • Grafisch ontwerp op maat
  • Conceptontwikkeling, copywriting, fotografie
  • Uitwerking van volledige online en offline marketingcampagnes
  • Huis-aan-huisverspreiding van folders met bpost
  • Organisatie van geadresseerde direct-mailings 
Onze meerwaarde

Onze medewerkers hebben een jarenlange en multidisciplinaire ervaring. Dit maakt dat we verder kijken dan ontwerp en drukwerk alleen. We denken met je mee en adviseren met kennis van zaken op vlak van marketing en communicatie.

  • Gratis advies bij de keuze van de juiste producten, formaten, papiersoort, enz ...
  • Een professioneel ontwerp op maat
  • Persoonlijke begeleiding en opvolging
  • Een digitaal archief waarin uw ontwerpen worden bewaard voor snelle herbestellingen
  • Extra diensten ter ondersteuning of vervollediging van een 360°-campagne, zoals advertising, online advertising, social media, verspreiding via de post, enz ...

Niet gevonden wat je zocht?

Geen nood, ons aanbod wordt constant uitgebreid.
Bezorg ons jouw specifieke wensen en wij werken graag een voorstel op maat uit!

Vertel ons wat je zoekt...

veilig online betalen